Tornar a la portada

L’ESTIU 2021 JA ESTÀ EN MARXA!

Aquest estiu arriben novetats en les activitats que proposem des de l’OAR Vic. Com sempre, buscant que els nens i nenes s’ho passin d’allò més bé i respectant en tot moment la normativa vigent anti-COVID. La nostra intenció és que tots ells puguin gaudir d’un estiu divertit, segur i motivador, seguint la nostra filosofia i valors.
Com sempre, el Casal d’Estiu està a disposició de totes les famílies que així ho desitgin (amb un número màxim de places de 50 nens/es per setmana). Des de les 9h i fins les 13h, un bon grapat d’activitats per a tots ells, a través de l’esport, els jocs, les sortides i moltes altres propostes lúdiques.
Actualment, les places per al mes de juny i juliol ja estan completes, però encara us podeu inscriure per al Casal d’Estiu del mes de setembre, abans de l’inici del pròxim curs escolar.
· Formulari d’inscripció al CASAL D’ESTIU 2021

 

Com a novetat, el Campus Football Genius, en la seva sisena edició, se celebrarà també a les instal·lacions de l’OAR Vic, en el mateix horari (de les 9h a les 13h). En aquest cas, es tracta d’una activitat específica de futbol, que comptarà amb els seus propis monitors i que vol reforçar els coneixements tècnics i tàctics de l’esport a tots els participants.
· Formulari d’inscripció al CAMPUS FOOTBALL GENIUS 2021

 

 

Per tant, si voleu venir a fer activitats a l’OAR Vic aquest estiu, teniu ja les dues opcions disponibles per a inscriure-us (Casal d’Estiu o Campus Football Genius). A més, podeu combinar-les setmanalment en funció de la vostra disponibilitat i preferència (tal com heu d’indicar als pertinents formularis d’inscripció).
Per seguir tota l’actualitat del club i de les activitats que realitzarem aquest estiu 2021, ho podeu fer a través de les nostres xarxes socials: Twitter o Instagram. Si voleu contactar amb nosaltres, només cal enviar un correu electrònic a l’adreça oarvic@oarvic.cat.