Tornar a la portada

Descàrregues

 

Totes les fotografies dels equips de la temporada 2018/19

 

Vols informació de l’OAR Vic? Aquí la trobaràs tota!

 

L’OAR Vic compta amb un himne que el defineix. Aquí el pots sentir!

______________________________________________________________________________________________

Des de l’OAR Vic treballem un model d’integració social i creixement personal de tots els infants i els joves, amb l’esport com a vehicle d’inclusió social. L’entitat ha apostat fortament en els últims temps per l’accés dels nens i els joves d’entorns socials més fràgils a l’esport, així com també, potenciar la participació de nenes en els nostres programes habituals.

En aquest marc, és objectiu de l’entitat vetllar perquè la situació econòmica no sigui un impediment d’accés dels infants i els joves a l’educació i l’esport. També, el fet de créixer en equips femenins crea la necessitat de tenir vestidors per a elles, així com també és el moment de tenir les instal·lacions adaptades perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda.

Per tant, és necessari la creació d’un nou mòdul que pretén fer una redistribució de l’espai de l’entorn del club adaptat a les noves necessitats i alhora poder dur a terme el projecte de ‘reforç escolar’ perquè tots els joves tinguin l’oportunitat d’integrar-se dins la societat i preparar-se pel seu futur.

El projecte està en marxa i les empreses interessades en presentar candidatura al concurs es poden dirigir a la secretaria del club per a obtenir més informació i presentar la documentació necessària.

Projecte nou mòdul OAR Vic

Documentació gràfica / Pressupost