Tornar a la portada

 

L’infantil del Girona es va proclamar campió del 15è Torneig Mossèn Jaume Mugosa de futbol base de l’OAR Vic. El conjunt gironí es va imposar el passat dissabte 1 de juny a l’Espanyol per la mínima a la final (1 a 0). D’aquesta manera, va agafar el relleu de l’infantil del Barça com a campió de la gran jornada de futbol viscuda a l’estadi Torras i Bages. El Girona va ser el millor del vuit equips participants a la cita, que cada any reuneix alguns dels millors equips infantils de primer any del futbol base català.

Els dos finalistes es van classificar pel partit decisiu per aconseguir el títol després de guanyar les seves semifinals de manera clara. El Girona es va imposar al Calafell per 3 a 0, mateix resultat que l’Espanyol va sumar contra l’Atlètic Segre. Una fase final del 15è Torneig Jaume Mugosa molt seguida des de la graderia, i que havia començat amb la disputa dels quarts de final. L’Infantil B de l’OAR Vic els va perdre per 0 a 7 contra l’Atlètic Segre i el Girona va guanyar 4 a 0 a l’Olot. Les altres dues eliminatòries es van haver de decidir als penals, amb victòries de l’Espanyol (que havia empatat a zero amb la Damm) i del Calafell (després de l’1 a 1 del temps reglamentari).

Durant tot el matí, es van disputar els partits de la fase de grups. Els vuit conjunts es van dividir en dos grups de quatre i, un cop enfrontats entre ells, es va definir una classificació per tal de disputar la fase final a la tarda.

El Torneig Mossèn Jaume Mugosa de l’OAR Vic posa en valor any rere any la figura de qui va ser el fundador del club l’any 1957. Des de l’entitat es fa una bona valoració de la jornada futbolística, tot pensant ja en l’edició del 2020 del torneig.

Galeria de fotos del 15è Torneig Mossèn Jaume Mugosa