Tornar a la portada

La família de l’OAR Vic 2018/19 està formada per 456 jugadors i 75 tècnics i col·laboradors, a més dels membres de la Junta Directiva. Així es va poder veure el passat 12 d’octubre al Torras i Bages en la jornada de la presentació oficial dels equips, des dels més petits fins als més grans.

Des de dos quarts de 10 del matí, tots els jugadors, tècnics, familiars i aficionats van gaudir d’un bon esmorzar, a base de xocolata desfeta i melindros. Llavors, tots ells es van agrupar per equips, per tal de fer-se la fotografia oficial de la temporada actual. Mentrestant, els joves de l’Escola de dansa TLS van oferir una exhibició de ball per als familiars i aficionats, abans que tots els jugadors i jugadores desfilessin per l’Estadi i formessin l’escut de l’OAR Vic al centre del camp. Des dels grups d’Escola d’Iniciació, Escola de Futbol Femení i Escola de Futbol, passant pels tres equips que competeixen al Consell Esportiu d’Osona i els 18 conjunts federats de l’entitat (entre els quals, quatre equips femenins i tres sèniors).

Tant el president de l’OAR, Jordi Gallifa, com l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, van desitjar a tots els integrants de la família oarista una “gran temporada” i que puguin seguir treballant per formar jugadors i persones “amb valors”. També, que el nom del club i de la ciutat es pugui mostrar arreu de la comarca i de Catalunya amb orgull.

La jornada va cloure amb la victòria del Tercera Catalana contra la PB Sant Cugat, en partit de la setena jornada de lliga (3 a 0, amb gols de Ferri, Rodri i Jaume). Abans del partit, el club va retre un homenatge a Joan Mayans, qui ha dedicat més de 20 anys a l’OAR Vic, destacant la seva tasca com a delegat del primer equip durant moltes temporades. L’OAR li va fer entrega d’una placa, un braçalet històric de delegat i ell mateix va ser l’encarregat de realitzar el servei d’honor des del centre del camp.

Aquí podeu veure les fotografies dels equips de l’OAR Vic de la temporada 2018/19

Galeria d’imatges de la jornada de presentació dels equips de l’OAR Vic