Tornar a la portada

La família de l’OAR Vic compta per aquesta temporada 2019/20 amb un total de 465 jugadors repartits en un total de 24 equips (21 que competeixen a lligues de la Federació Catalana de Futbol i 3 que ho fan a lligues del Consell Esportiu d’Osona), a més dels grups que conformen l’Escola de Futbol, l’Escola de Futbol Femení i l’Escola d’Iniciació. També, amb 75 entrenadors, tècnics i col·laboradors. Així es va veure el passat divendres 6 de desembre, durant la presentació oficial dels equips per aquest curs.

D’entre tots ells, tres dels conjunts són amateurs i el club compta alhora amb cinc equips femenins, que permeten a les nenes que comencen a jugar a l’OAR Vic, poder-ho fer des dels 7 anys fins que formen part del Sènior Femení. El club compta amb totes les categories, incorporant per aquesta temporada un nou Cadet Femení.

La jornada de presentació va començar amb un esmorzar popular, seguit de les fotografies oficials dels equips, de la desfilada davant dels familiars i aficionats i de la fotografia de família d’aquesta temporada.

Al mateix temps, l’OAR Vic va donar per inaugurat el nou mòdul construït a les instal·lacions de l’Estadi Torras i Bages. Un nou edifici de planta baixa que compta amb un vestidor, uns lavabos públics i un espai polivalent per tal de desenvolupar diferents activitats i continuar amb el projecte de formació de persones, més enllà del futbol.

Membres de l’ajuntament de Vic, com l’alcaldessa Anna Erra i el regidor d’Esports, Titi Roca, no es van voler perdre l’esdeveniment a l’estadi i van animar al club i als tècnics i entrenadors a seguir amb la tasca que duen a terme dins l’entitat. Així mateix, el president de l’OAR Vic, Jordi Gallifa, va desitjar que tots els equips i la família oarista pugui viure una gran temporada de futbol 2019/20.

Al final de la jornada, jugadors de categoria benjamí i aleví del club van celebrar partits amistosos entre ells i els aficionats també van poder gaudir del matx de lliga entre l’Aleví Femení i el Palau Solità i Plegamans.

GALERIA DE FOTOS: Presentació d’equips 2019/20 i inauguració del nou mòdul