Tornar a la portada

 

La Unió Esportiva Gurb (en categoria prebenjamí) i el Club Futbol Folgueroles (en categoria benjamí) van vèncer el 13è Memorial Josep Riba, disputat el dimecres 1 de maig per l’OAR Vic. Una cita que cada temporada vol posar en valor la figura de Josep Riba, qui va ser el primer president de l’entitat vigatana, reunint diversos equips d’Osona en una matinal amistosa de futbol.

El Folgueroles es va imposar a la final contra l’OAR Vic Blanc per un resultat d’allò més ajustat (2 a 1). El Gurb prebenjamí ho va tenir més complicat per superar l’OAR Vic Taronja i ho va haver fer als penals, després que el temps reglamentari deixés un empat a zero al marcador. Així va cloure el torneig a l’Estadi Torras i Bages que, en una primera fase, va comptar amb dos grups de quatre equips participants, tant en categoria prebenjamí com benjamí.

Els dos primers classificats de cada grup van enfrontar-se a les semifinals envers els dos primers de l’altre. Moià i Tona caure quedar-se a un pas de la final benjamina, mentre que el Folgueroles i l’OAR Vic Blau no van poder accedir a la final prebenjamina. Hi van prendre part, també, el Santa Eugènia, el Tona i la Fundació UE Vic i els altres equips del club (Benjamí Verd i Groc), per completar una gran trobada de futbol base, que arribava així a la tretzena edició.

Un cop jugades totes les finals, membres de la junta directiva de l’OAR Vic i de la família Riba van entregar les medalles de participació a tots els jugadors i tècnics presents al Memorial i els premis de campió i subcampió als dos primers classificats de cada categoria. El president de l’OAR Vic, Jordi Gallifa, va destacar “l’èxit de la trobada” i va desitjar una assistència igual o superior per la cita del 2020.

Fins a final de temporada, l’Estadi Torras i Bages acollirà la 15a edició del Torneig Mossèn Jaume Mugosa. Serà el dissabte 1 de juny en categoria infantil.

*Galeria de fotos del 13è Memorial Josep Riba de l’OAR Vic