Tornar a la portada

L’OAR Vic ha iniciat un projecte per tal de recollir imatges, documents i fotografies diverses relacionats amb la història del club: des dels seus orígens, als anys 50 del segle XX, fins a l’actualitat. L’objectiu és poder disposar d’un fons documental ampli per tal de poder elaborar una futura exposició sobre la història de l’OAR Vic.

Per aquest motiu, des del club es demana la col·laboració de tothom qui disposi d’algun document, imatge, fotografia o vídeo, que pugui i/o vulgui aportar desinteressadament. Qualsevol jugador, pare, mare, soci, col·laborador, aficionat al club o al futbol de la comarca i d’arreu que hi vulgui contribuir, ho pot fer. L’OAR Vic busca escrits sobre la fundació del club, articles de premsa, díptics, fulletons, cartes, fotografies d’equips, d’instal·lacions, tornejos, esdeveniments destacats, partits o d’altres, que puguin ser d’interès.

A través del següent enllaç, es poden enviar els documents, per tal de col·laborar en aquest projecte i iniciativa col·lectiva.

ESPAI PER A LA CESSIÓ DE DOCUMENTS O FOTOGRAFIES HISTÒRIQUES DE L’OAR VIC