Tornar a la portada

La gran família de l’OAR Vic va celebrar el passat dissabte 8 de juny la Festa de final de temporada, amb una assistència superior a les 350 persones. Jugadors, pares, mares, familiars, membres de Junta Directiva i col·laboradors del club no es van voler perdre la jornada de germanor, que serveix per cloure de manera oficial la temporada 2018/19.

El sopar es va complementar, com és habitual, amb l’entrega dels diferents guardons que el club otorga cada temporada: l’Entrenador de l’Any (Andy Castanyer, del Benjamí Vermell), l’Equip de l’Any (Aleví Femení), el premi Miki Romero (Pol Rodríguez), els reconeixements als equips campions de lliga (Aleví B i Aleví C) i també al Millor Company. Un guardó, aquest, que escullen els mateixos jugadors i jugadores i que valora, per tant, quina ha estat la persona de cada equip que més ha fet per a tots els jugadors, dins i fora del terreny de joc.

La Festa de final de temporada va comptar amb la presentació pública del projecte de memòria històrica de l’OAR Vic, que vol recollir imatges i documents de tota la història del club per acabar confeccionant una exposició. Una presentació que va realitzar l’historiador i entrenador del club, Toni Salamanca. La vetllada va estar amenitzada per una actuació musical.