Tornar a la portada

VIU UN ESTIU DE FESTA MAJOR!

Com cada estiu, des de l’OAR Vic us proposem que vingueu al nostre Casal d’Estiu. Una edició en la qual esperem ja recuperar la normalitat absoluta, per tornar gaudir d’unes setmanes plenes d’activitats i propostes lúdiques i educatives per a tots els nens i nenes. Tot l’equip de monitors de l’OAR Vic volem que gaudiu d’un estiu divertit, motivador i estimulant, des de tots els sentits.
Un Casal d’Estiu ben especial
Des del 27 de juny i fins al 29 de juliol, els valents que s’apuntin al Casal d’Estiu viuran un seguit d’experiències ben variades: piscina, jocs, tallers, sortides, bicicletades i, com sempre ha estat tradició a l’OAR Vic, la nit d’acampada (prevista per al 21 de juliol). En horari de les 9h a les 13h, els matins es faran curts a l’Estadi Torras i Bages i al seu entorn per gaudir tot allò que us proposarem.
Les inscripcions es poden formalitzar a través del formulari que trobareu a continuació. Estaran obertes fins el 17 de juny o fins a exhaurir les places.
· Formulari d’inscripció al CASAL D’ESTIU 2022
Per seguir tota l’actualitat del club i de les activitats que realitzarem aquest estiu 2022, ho podeu fer a través de les nostres xarxes socials: Twitter o Instagram. Si voleu contactar amb nosaltres, només cal enviar un correu electrònic a l’adreça oarvic@oarvic.cat.