Tornar a la portada

L’OAR Vic presenta els 450 jugadors i jugadores de la temporada 2021/22 / Octubre de 2022

L’OAR Vic compta per aquesta temporada 2021/22 amb 450 jugadors i jugadores, repartits en 26 equips, l’Escola de Futbol i l’Escola d’Iniciació. Així es va poder veure durant la presentació d’equips celebrada el passat 12 d’octubre a l’Estadi Torras i Bages. A aquestes xifres, també se li sumen uns 73 tècnics, delegats i col·laboradors, encarregats de dirigir i fer-se càrrec dels diferents grups d’entrenament i competició.

Enguany, 24 dels 26 equips participen de lligues de la Federació Catalana de Futbol, mentre que els altres dos ho fan en competicions organitzades pel Consell Esportiu d’Osona. El club disposa de 16 equips de futbol-7 i de 10 equips de futbol-11. A més, l’OAR Vic segueix amb la seva aposta pel futbol femení, amb fins a 8 equips que completen totes les categories de futbol femení (des de Benjamí fins a Sènior).

Durant la jornada de presentació dels equips, tots els jugadors van fer-se les fotografies oficials de la temporada, a més de desfilar davant dels pares, mares i familiars, abans de fer-se la fotografia conjunta de club. Tant el president de l’OAR Vic i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, van dirigir unes paraules a tots els jugadors, tècnics i familiars, desitjant-los gaudir d’una gran temporada futbolística.

________________________________________________________________________________

L’OAR Vic inicia un projecte per recollir fotografies i documents històrics del club / Maig de 2019

Amb l’objectiu de disposar d’un fons documental ampli per tal d’elaborar una futura exposició sobre la història de l’OAR Vic, el club ha iniciat un projecte col·laboratiu per de recollir qualsevol tipus de document escrit o gràfic que faci referència al club, des de principis dels anys 50 i fins a l’actualitat. Les imatges es poden enviar i cedir a través d’un formulari habilitat per a l’ocasió.