Tornar a la portada

Comencen els entrenaments de la temporada 2019/20 / Agost de 2019

Aquesta setmana, el primer equip de l’OAR Vic ha iniciat els entrenaments de la nova temporada 2019/20, a les ordres del cos tècnic format per David Besora i Sergi Vilalta. Sessions de feina que es combinaran a partir d’ara amb partits amistosos durant la pretemporada, abans del primer matx oficial del curs (el 8 de setembre que ve). El Tercera Catalana del club jugarà contra el Fruitosenc (17 d’agost, a fora), el Campdevànol (21 d’agost, a fora), el Pirinaica (24 d’agost, a casa), el Puig-reig (27 d’agost, a casa) i l’Avià (1 de setembre a fora).

Per estar al corrent de totes les novetats del primer equip, ho podeu fer seguint el Twitter o l’Instagram del club!

____________________________________________________________________________________

El nou lipdub del Casal d’Estiu de l’OAR Vic / Juliol de 2019

Fins al mes de setembre, el Casal d’Estiu de l’OAR Vic estarà actiu proporcionant matins de diversió, aprenentatge i esport. De dilluns a divendres, encara hi ha places perquè els nens i nenes que vulguin, es puguin inscriure i participar d’aquesta proposta lúdica. Com a mostra del bon ambient i la bona atmosfera que s’ha respirat fins ara al Casal d’Estiu, hem tingut moltes ganes d’immortalitzar-ho en un lipdub, que ja podeu veure i compartir!

________________________________________________________________________________

L’OAR Vic inicia un projecte per recollir fotografies i documents històrics del club / Maig de 2019

Amb l’objectiu de disposar d’un fons documental ampli per tal d’elaborar una futura exposició sobre la història de l’OAR Vic, el club ha iniciat un projecte col·laboratiu per de recollir qualsevol tipus de document escrit o gràfic que faci referència al club, des de principis dels anys 50 i fins a l’actualitat. Les imatges es poden enviar i cedir a través d’un formulari habilitat per a l’ocasió.