Tornar a la portada

El club va celebrar aquest diumenge 17 de juny la Festa de l’OAR, amb una jornada al Recinte Firal el Sucre que va comptar amb activitats diverses durant el matí (amb inflables, un futbolí humà i una demostració de hip-hop), un dinar popular i el repartiment de guardons i reconeixements als equips i membres destacats de l’OAR Vic de la temporada 2017/18.

 

Com cada any, els jugadors de cada un dels equips i Escola de Futbol, Escola de Futbol Femení i Escola d’Iniciació van escollir els qui per a ells han estat el ‘Millor company’, valorant el seu compromís amb l’equip, la companyonia i el respecte pels jugadors i tècnics, així com la seva dedicació en els entrenaments i partits. Els guardonats van ser els següents:

Joan Carrera (Escola Iniciació) – Carla Vanesa Chasi (Escola Futbol Femení) – Desmond Osayi, Izan Moya, Gil Rodríguez, Marc Parareda, Jamil Kazeem, Isma Sáez i Andreu Sáez (Escola Futbol) – Martí Noguer (Mini Groc) – Max Escalé (Mini Verd) – Guillem Tañà (Benjamí Blanc) – Alexis Riera (Benjamí Vermell) – Rayan Ameji (Benjamí Taronja) – Karam Laarbi (Benjamí Blau) – Mireia Parés (Aleví Benjamí Femení) – Marc López (Aleví D) – Jan Buxadé (Aleví C) – Arnau Liébana (Aleví B) – Jan Liébana (Aleví A) – Queralt Datzira (Infantil Aleví Femení) – Pau Santanach (Infantil B) – Arnau Moreno (Infantil A) – Biel Cubí (Cadet B) – Arnau Alonso (Cadet A) – Joana Clota (Juvenil Cadet Femení) – Joan Cunill (Juvenil A) – Anna Cesari (Sènior Femení) – Sergi Muntadas (Sènior B) – Miquel Vergés (Sènior A). 

 

També es van entregar els guardons a l’Entrenador de l’Any (per a Jordi Montero, del Cadet A), el Premi Miki Romero (a Laia Roch), així com als equips campions de les lligues d’aquest any: el Benjamí Blau, el Benjamí Vermell i el Mini Groc. El Benjamí Vermell va ser escollir com a equip de l’any, al proclamar-se campió català de la seva categoria dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya en futbol-7.

Durant la Festa de l’OAR, també es van presentar les equipacions de la temporada 2018/19.

La jornada va comptar amb la presència de les famílies, jugadors, tècnics, membres de la junta directiva de l’OAR Vic. També hi van ser presents l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i els regidors del consistori, Josep Maria Roca i Benjamí Dòniga.