Tornar a la portada

Comença la temporada 2018/19 / Setembre de 2018

Tots els equips de competició de l’OAR Vic de la nova temporada 2018/19 ja estan en marxa. Aquest mes de setembre s’han completat l’inici dels entrenaments en totes les categories, des de prebenjamí fins als primers equips sèniors femenins i masculins. En total, el club compta enguany amb 11 equips de futbol-7 (Mini Taronja, Benjamí Groc, Benjamí Verd, Benjamí Vermell, Benjamí Blanc, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Aleví D, Aleví-Benjamí Femení i Infantil-Aleví Femení) i 10 equips de futbol-11 (Infantil B, Infantil A, Cadet B, Cadet A, Juvenil B, Juvenil A, Juvenil-Cadet Femení, Sènior B, Sènior A i Sènior Femení). Tots ells estan ja en període de jugar partits amistosos i de començar les respectives lligues.

A més, també continua el seu projecte de formació i de garantir el dret a tothom a jugar a futbol amb l’Escola de Futbol, l’Escola de Futbol Femení i l’Escola d’Iniciació. Aquesta branca de l’OAR Vic començarà els entrenaments a partir del mes d’octubre.

Una temporada que el club espera que continuï essent plena d’èxits en tots els àmbits. El pròxim divendres 12 d’octubre, tots els equips i jugadors de l’OAR Vic seran presents a la presentació oficial de la temporada 2018/19, que es durà a terme a l’Estadi Torras i Bages.

 
________________________________________________________________________________

Aposta per la construcció d’un nou mòdul a l’OAR Vic / Juny de 2018

Des de l’OAR treballem un model d’integració social i creixement personal de tots els infants i els joves, amb l’esport com a vehicle d’inclusió social. L’entitat ha apostat fortament en els últims temps per l’accés dels nens i els joves d’entorns socials més fràgils a l’esport, així com també per potenciar la participació de nenes en els nostres programes habituals. En aquest marc, és objectiu de l’entitat vetllar perquè la situació econòmica no sigui un impediment d’accés dels infants i els joves a l’educació i a l’esport. També, el fet de créixer en equips femenins, genera la necessitat de tenir vestidors per a elles, així com també és el moment de tenir les instal·lacions adaptades perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda.

Per tant, és necessari la creació d’un NOU MÒDUL que pretén fer una redistribució de l’espai de l’entorn del club, adaptat a les noves necessitats i alhora poder dur a terme el projecte de ‘reforç escolar’ perquè tots els joves tinguin l’oportunitat d’integrar-se dins la societat i preparar-se per al seu futur.

*Presentació del projecte del NOU MÒDUL de l’OAR Vic