Tornar a la portada

Obertes les inscripcions per al Casal d’Estiu de l’OAR Vic / Estiu de 2019

Els nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2016 ja es poden inscriure al Casal d’Estiu de l’OAR Vic que començarà el 25 de juny. De dilluns a divendres, activitats matinals esportives, artístiques, de repàs escolar, amb piscina, sortides o gimcanes. Tota la informació del Casal d’Estiu, també a les oficines del club, per correu electrònic (oarvic@oarvic.cat) o per telèfon (93.885.02.43).

________________________________________________________________________________

Gurb i Folgueroles guanyen el 13è Memorial Josep Riba / Maig de 2019

El Gurb en categoria prebenjamí i el Folgueroles en benjamí es van imposar aquest dimecres, 1 de maig, en el 13è Memorial Josep Riba de l’OAR Vic. Una trobada de futbol base amb 16 equips en total d’arreu d’Osona que omplia l’Estadi Torras i Bages, per recordar la figura de qui va ser el primer president de la història del club.

________________________________________________________________________________

Reconeixement per a l’OAR Vic per la seva ètica esportiva / Febrer de 2019

Joan Manel Sánchez, Jordi Gallifa i Pere Alsina, amb el guardó a les mans

L’OAR Vic ha estat reconegut durant aquest mes de febrer per la seva ètica esportiva durant la III gala dels Premis Solidaris que concedeix la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. Tal com es va manifestar durant l’acte del dimarts passat a Barcelona, l’OAR va néixer amb la “missió d’educar, en el sentit més ampli de la paraula, a partir de l’esport”. En aquest sentit, la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de la FCF va proposar la candidatura de l’OAR Vic al premi per la “trajectòria del club, on l’esport s’ha convertit en el mitjà inclusiu i on es fomenten els valors com la solidaritat, la integració, el sentiment de pertinença al club, la puntualitat o el respecte a les persones”, entre d’altres. A més, tot i els canvis de Junta, destacaven durant la gala d’entrega de premis, “el club ha mantingut sempre la mateixa línia de treball”, essent una de les entitats “amb més història de la comarca d’Osona i reconeguda pel seu tarannà de treball en valors”.

El president de l’OAR, Jordi Gallifa, va recollir el guardó, en segon lloc dins la categoria d’ètica esportiva, empatat amb l’Ebre Escola Esportiva i per darrere de la candidatura del Benjamí C del Viladecans (per una iniciativa de pares, mares i entrenadors, fomentant l’esportivitat).

Les distincions dels Premis Solidaris busquen premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors més enllà dels camps de futbol i pavellons de futbol sala.

El president de l’OAR Vic, recollint el guardó a la gala d’entrega dels III Premis Solidaris

________________________________________________________________________________

Comunicat oficial en relació a la jornada de vaga d’aquest 21 de febrer / Febrer de 2019

L’OAR Vic expressa el seu suport a la vaga general convocada pel dijous 21 de febrer. D’aquesta manera, l’entitat s’adhereix a la convocatòria, que compta amb un ampli suport de les organitzacions cíviques, sindicals i polítiques del país. Informem que el club romandrà obert, però l’activitat habitual es podrà veure alterada.

________________________________________________________________________________

Carnets de socis disponibles / Desembre de 2018

Ja teniu a disposició els carnets de soci de l’OAR Vic de la temporada 2018/19. Es poden passar a recollir a les oficines del club de dilluns a divendres, de les 17.30h a les 20h.

________________________________________________________________________________

L’OAR Vic presenta els 450 jugadors i els 21 equips del club / 12 octubre de 2018

La família de l’OAR Vic 2018/19 s’ha presentat en societat aquest 12 d’octubre de 2018 a l’Estadi Torras i Bages. Fins a 456 jugadors i 75 tècnics i col·laboradors, en 21 equips de competició, Escola de Futbol, Escola d’Iniciació i Escola de Futbol Femení han participat en la jornada de presentació oficial d’equips i jugadors de la temporada actual. Tots ells han desfilat per l’Estadi davant els seus familiars i dels aficionats, després de fer-se les fotografies oficials amb l’equip d’aquest curs. Prèviament, a dos quarts de 10, esmorzar amb xocolata i melindros i exhibició de ball amb els joves de l’Escola TLS. El president de l’OAR Vic, Jordi Gallifa, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, han desitjat una gran temporada a tots els jugadors i que segueixen portant amb orgull el nom del club i de la ciutat arreu on juguin els seus partits. La jornada ha acabat amb el partit de lliga del grup 5 de Tercera entre l’OAR Vic i la PB Sant Cugat, que s’ha quedat a casa per un clar 3 a 0.

*Aquí podeu veure les fotografies dels equips de l’OAR Vic de la temporada 2018/19

*Fotografies de la jornada de presentació oficial dels equips de l’OAR Vic
________________________________________________________________________________

Aposta per la construcció d’un nou mòdul a l’OAR Vic / Juny de 2018

Des de l’OAR treballem un model d’integració social i creixement personal de tots els infants i els joves, amb l’esport com a vehicle d’inclusió social. L’entitat ha apostat fortament en els últims temps per l’accés dels nens i els joves d’entorns socials més fràgils a l’esport, així com també per potenciar la participació de nenes en els nostres programes habituals. En aquest marc, és objectiu de l’entitat vetllar perquè la situació econòmica no sigui un impediment d’accés dels infants i els joves a l’educació i a l’esport. També, el fet de créixer en equips femenins, genera la necessitat de tenir vestidors per a elles, així com també és el moment de tenir les instal·lacions adaptades perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda.

Per tant, és necessari la creació d’un NOU MÒDUL que pretén fer una redistribució de l’espai de l’entorn del club, adaptat a les noves necessitats i alhora poder dur a terme el projecte de ‘reforç escolar’ perquè tots els joves tinguin l’oportunitat d’integrar-se dins la societat i preparar-se per al seu futur.

*Presentació del projecte del NOU MÒDUL de l’OAR Vic