Tornar a la portada

Últim dia d’Escola de Futbol, amb festa per a jugadors i tècnics / Juny de 2019

Els jugadors, familiars i entrenadors de l’Escola de Futbol de l’OAR Vic van viure una gran jornada el passat divendres 21 de juny a la Festa de Cloenda de l’activitat. Com tots els divendres de la temporada, els 12 equips de la categoria Debutants i Millora van disputar enfrontaments de la Copa Primavera OAR, abans de viure l’acte de final de curs. Tots els jugadors van rebre una copa de participació per l’any futbolístic, així com el diploma acreditatiu, amb la seva peça corresponents dels valors. Des de la direcció de l’Escola de Futbol, també es van entregar els premis a la bossa endreçada i del campionat de xutar penals. Com ja és tradició al club, els entrenadors, col·laboradors i membres de la junta directiva van oferir el passadís dels campions als jugadors i jugadores, abans d’acabar l’última sessió de treball de la temporada 2018/19.

____________________________________________________________________________________

Completes les primeres places per al Casal d’Estiu de l’OAR Vic / Estiu de 2019

Les setmanes compreses entre el 25 de juny i el 26 de juliol del Casal d’Estiu de l’OAR Vic ja compten amb totes les inscripcions plenes. Tot i això, els nens i nenes nascuts entre el 2007 i el 2016 encara poden apuntar-se al Casal d’Estiu de l’OAR Vic durant el mes d’agost o setembre. Aquí trobareu tota la informació d’aquesta activitat extraescolar que organitza el club. També us podeu dirigir a les oficines de l’OAR Vic o demanar informació per correu electrònic (oarvic@oarvic.cat) o per telèfon (93.885.02.43).

____________________________________________________________________________________

Gran jornada de cloenda de temporada a la Festa de final de curs de l’OAR Vic / Juny de 2019

Més de 350 jugadors, familiars, membres del club i col·laboradors de l’OAR Vic van assistir el passat 8 de juny a la Festa de final de temporada que el club va celebrar al Sucre. Una diada de germanor i de celebració, per cloure de manera oficial l’activitat del curs 2018/19. El sopar va comptar també amb la presentació pública del projecte de memòria històrica que ha iniciat l’OAR Vic, una actuació musical i l’entrega dels guardons i reconeixements en diferents categories (Equip de l’Any, Entrenador de l’Any, premi Miki Romero, equips campions de lliga i Millor Company).

____________________________________________________________________________________

L’infantil del Girona es proclama campió del 15è Torneig Mossèn Jaume Mugosa / Juny de 2019

El Girona es va imposar a la final del 15è Torneig Mossèn Jaume Mugosa a l’Espanyol, per la mínima (1 a 0). D’aquesta manera es donava per acabada la jornada futbolística amb alguns dels millors infantils de primer any del futbol català, que va tenir lloc dissabte passat a l’estadi Torras i Bages. Fins a vuit equips hi van prendre part, com l’Infantil B de l’OAR Vic. Una gran competició futbolística, que vol recordar i posar en valor a mossèn Jaume Mugosa, fundador del club el 1957.

________________________________________________________________________________

L’OAR Vic inicia un projecte per recollir fotografies i documents històrics del club / Maig de 2019

Amb l’objectiu de disposar d’un fons documental ampli per tal d’elaborar una futura exposició sobre la història de l’OAR Vic, el club ha iniciat un projecte col·laboratiu per de recollir qualsevol tipus de document escrit o gràfic que faci referència al club, des de principis dels anys 50 i fins a l’actualitat. Les imatges es poden enviar i cedir a través d’un formulari habilitat per a l’ocasió.

________________________________________________________________________________

Gurb i Folgueroles guanyen el 13è Memorial Josep Riba / Maig de 2019

El Gurb en categoria prebenjamí i el Folgueroles en benjamí es van imposar aquest dimecres, 1 de maig, en el 13è Memorial Josep Riba de l’OAR Vic. Una trobada de futbol base amb 16 equips en total d’arreu d’Osona que omplia l’Estadi Torras i Bages, per recordar la figura de qui va ser el primer president de la història del club.

________________________________________________________________________________

Reconeixement per a l’OAR Vic per la seva ètica esportiva / Febrer de 2019

Joan Manel Sánchez, Jordi Gallifa i Pere Alsina, amb el guardó a les mans

L’OAR Vic ha estat reconegut durant aquest mes de febrer per la seva ètica esportiva durant la III gala dels Premis Solidaris que concedeix la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. Tal com es va manifestar durant l’acte del dimarts passat a Barcelona, l’OAR va néixer amb la “missió d’educar, en el sentit més ampli de la paraula, a partir de l’esport”. En aquest sentit, la Comissió d’Ètica Esportiva i Lluita contra la Violència de la FCF va proposar la candidatura de l’OAR Vic al premi per la “trajectòria del club, on l’esport s’ha convertit en el mitjà inclusiu i on es fomenten els valors com la solidaritat, la integració, el sentiment de pertinença al club, la puntualitat o el respecte a les persones”, entre d’altres. A més, tot i els canvis de Junta, destacaven durant la gala d’entrega de premis, “el club ha mantingut sempre la mateixa línia de treball”, essent una de les entitats “amb més història de la comarca d’Osona i reconeguda pel seu tarannà de treball en valors”.

El president de l’OAR, Jordi Gallifa, va recollir el guardó, en segon lloc dins la categoria d’ètica esportiva, empatat amb l’Ebre Escola Esportiva i per darrere de la candidatura del Benjamí C del Viladecans (per una iniciativa de pares, mares i entrenadors, fomentant l’esportivitat).

Les distincions dels Premis Solidaris busquen premiar aquelles iniciatives i activitats de tot Catalunya que promouen la solidaritat, l’ètica esportiva i els valors més enllà dels camps de futbol i pavellons de futbol sala.

El president de l’OAR Vic, recollint el guardó a la gala d’entrega dels III Premis Solidaris

 

________________________________________________________________________________

L’OAR Vic presenta els 450 jugadors i els 21 equips del club / 12 octubre de 2018

La família de l’OAR Vic 2018/19 s’ha presentat en societat aquest 12 d’octubre de 2018 a l’Estadi Torras i Bages. Fins a 456 jugadors i 75 tècnics i col·laboradors, en 21 equips de competició, Escola de Futbol, Escola d’Iniciació i Escola de Futbol Femení han participat en la jornada de presentació oficial d’equips i jugadors de la temporada actual. Tots ells han desfilat per l’Estadi davant els seus familiars i dels aficionats, després de fer-se les fotografies oficials amb l’equip d’aquest curs. Prèviament, a dos quarts de 10, esmorzar amb xocolata i melindros i exhibició de ball amb els joves de l’Escola TLS. El president de l’OAR Vic, Jordi Gallifa, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, han desitjat una gran temporada a tots els jugadors i que segueixen portant amb orgull el nom del club i de la ciutat arreu on juguin els seus partits. La jornada ha acabat amb el partit de lliga del grup 5 de Tercera entre l’OAR Vic i la PB Sant Cugat, que s’ha quedat a casa per un clar 3 a 0.

*Aquí podeu veure les fotografies dels equips de l’OAR Vic de la temporada 2018/19

*Fotografies de la jornada de presentació oficial dels equips de l’OAR Vic
________________________________________________________________________________

Aposta per la construcció d’un nou mòdul a l’OAR Vic / Juny de 2018

Des de l’OAR treballem un model d’integració social i creixement personal de tots els infants i els joves, amb l’esport com a vehicle d’inclusió social. L’entitat ha apostat fortament en els últims temps per l’accés dels nens i els joves d’entorns socials més fràgils a l’esport, així com també per potenciar la participació de nenes en els nostres programes habituals. En aquest marc, és objectiu de l’entitat vetllar perquè la situació econòmica no sigui un impediment d’accés dels infants i els joves a l’educació i a l’esport. També, el fet de créixer en equips femenins, genera la necessitat de tenir vestidors per a elles, així com també és el moment de tenir les instal·lacions adaptades perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda.

Per tant, és necessari la creació d’un NOU MÒDUL que pretén fer una redistribució de l’espai de l’entorn del club, adaptat a les noves necessitats i alhora poder dur a terme el projecte de ‘reforç escolar’ perquè tots els joves tinguin l’oportunitat d’integrar-se dins la societat i preparar-se per al seu futur.

*Presentació del projecte del NOU MÒDUL de l’OAR Vic