Tornar a la portada

L’OAR Vic presenta els 450 jugadors i els 21 equips del club / 12 octubre de 2018

La família de l’OAR Vic 2018/19 s’ha presentat en societat aquest 2018 d’octubre a l’Estadi Torras i Bages. Fins a 456 jugadors i 75 tècnics i col·laboradors, en 21 equips de competició, Escola de Futbol, Escola d’Iniciació i Escola de Futbol Femení han participat en la jornada de presentació oficial d’equips i jugadors de la temporada actual. Tots ells han desfilat per l’Estadi davant els seus familiars i dels aficionats, després de fer-se les fotografies oficials amb l’equip d’aquest curs. Prèviament, a dos quarts de 10, esmorzar amb xocolata i melindros i exhibició de ball amb els joves de l’Escola TLS. El president de l’OAR Vic, Jordi Gallifa, i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, han desitjat una gran temporada a tots els jugadors i que segueixen portant amb orgull el nom del club i de la ciutat arreu on juguin els seus partits. La jornada ha acabat amb el partit de lliga del grup 5 de Tercera entre l’OAR Vic i la PB Sant Cugat, que s’ha quedat a casa per un clar 3 a 0.

*Aquí podeu veure les fotografies dels equips de l’OAR Vic de la temporada 2018/19

*Fotografies de la jornada de presentació oficial dels equips de l’OAR Vic

________________________________________________________________________________

Assemblea ordinària de l’OAR Vic / Octubre de 2018

Benvolgut soci,

us comuniquem que el proper dia 29 d’octubre celebrarem l’Assemblea General Ordinària anual. En primera convocatòria a les 19.45h i en segona convocatòria a les 20h, amb el següent ordre del dia:

1.Informe del president

2.Lectura i aprovació de l’acta anterior

3.Presentació de la memòria de l’OAR 2017/18

4.Aprovació dels comptes 2017/18

5.Aprovació del pressupost 2018/19

6.Aprovació de les quotes de la temporada 2018/19

7.Precs i preguntes

A les oficines del club tindreu a la vostra disposició la memòria de la temporada 2017/19.

Esperem la vostra assistència: entre tots farem un club millor!

El president, Jordi Gallifa.
________________________________________________________________________________

Aposta per la construcció d’un nou mòdul a l’OAR Vic / Juny de 2018

Des de l’OAR treballem un model d’integració social i creixement personal de tots els infants i els joves, amb l’esport com a vehicle d’inclusió social. L’entitat ha apostat fortament en els últims temps per l’accés dels nens i els joves d’entorns socials més fràgils a l’esport, així com també per potenciar la participació de nenes en els nostres programes habituals. En aquest marc, és objectiu de l’entitat vetllar perquè la situació econòmica no sigui un impediment d’accés dels infants i els joves a l’educació i a l’esport. També, el fet de créixer en equips femenins, genera la necessitat de tenir vestidors per a elles, així com també és el moment de tenir les instal·lacions adaptades perquè hi puguin accedir persones amb mobilitat reduïda.

Per tant, és necessari la creació d’un NOU MÒDUL que pretén fer una redistribució de l’espai de l’entorn del club, adaptat a les noves necessitats i alhora poder dur a terme el projecte de ‘reforç escolar’ perquè tots els joves tinguin l’oportunitat d’integrar-se dins la societat i preparar-se per al seu futur.

*Presentació del projecte del NOU MÒDUL de l’OAR Vic