Tornar a la portada

Assemblea extraordinària per presentar el projecte del Nou Mòdul / Maig de 2018

Benvolgut soci,

Us comuniquem que el proper dia 31 de maig  celebrarem una Assemblea General Extraordinària a les nostres instal·lacions. En primera convocatòria a les 19:45h i en segona convocatòria a les 20:15h, amb el següent ordre del dia:

1/ Presentació del projecte Nou Mòdul

2/ Aprovació, si s’escau, del pressupost de construcció i finançament del Nou Mòdul

L’evolució del nostre Club ens fa creure convenient la construcció d’un nou mòdul que permeti una redistribució de l’espai de l’entorn del club adaptat a les noves necessitats i alhora poder executar el projecte “reforç escolar” que es portaria a terme a la sala polivalent del nou mòdul.

Esperem la vostra assistència, entre tots, farem un club millor!

________________________________________________________________________________

El pròxim 3 de juny, el millor futbol base català al 14è Torneig Jaume Mugosa / Maig de 2018

El diumenge 3 de juny, l’OAR Vic organitza la 14a edició del Torneig Mossèn Jaume Mugosa, de la categoria d’infantils de primer any. Hi participa l’Infantil B de l’OAR, que es veurà les cares contra els millors equips de futbol base de Catalunya de la categoria: Barça, Girona, Espanyol, Reus, Damm, Cornellà i Atlètic Segre. Durant tot el dia, l’Estadi Torras i Bages acollirà els partits de la primera fase (dos grups de quatre equips) i les eliminatòries (quarts i semifinals), per donar pas a la final. Tota una oportunitat de viure una gran jornada de futbol. És el segon torneig que el club organitza aquesta temporada, després del Memorial Josep Riba.

________________________________________________________________________________

Obertes les inscripcions pel Casal d’Estiu de l’OAR Vic / Maig de 2018

Durant els tres mesos d’estiu (de juny a setembre), l’OAR Vic posa a disposició de tothom qui ho desitgi la possibilitat d’inscriure’s al Casal d’Estiu. Activitats de tota mena per als nens i nenes de 3 a 12 anys: piscina, tallers, esports, sortides, gimcanes, hora d’estudi i, com no, l’acampada durant el mes de juliol. Ja es poden formalitzar les inscripcions a través de les oficines de l’OAR Vic o també, per internet. No us quedeu sense la vostra plaça!

________________________________________________________________________________

Disponibles les fotografies dels equips de l’OAR Vic 2017/18 / Març de 2018

Ja podeu trobar les fotografies de tots els equips de l’OAR Vic d’aquesta temporada a l’apartat de ‘Descàrregues’ de la web. Les podeu veure totes i us les podeu descarregar: des del prebenjamins fins als tres conjunts sèniors, passant també per l’Escola d’Iniciació i l’Escola de Futbol i Femení.